Accommodatie

Een droom werd werkelijkheid…

La Fermette du Merle is echt een droom vakantiehuis. Morgane en Arvid besloten vorig jaar hun droom na te jagen en niet te wachten totdat ze gepensioneerd waren.

Ze werden verliefd op de Bourgogne, dat in het teken staat van glooiende heuvels, slingerende wegen en bossen zover het oog reikt.

Arvid schreef in een blog; “Het leven staat er stil. Als ik over de regio spreek dan vertel ik al snel “Er gebeurt daar helemaal niets!”. De mensen doen hun ding, werken op de boerderij of zijn bezig met hun eigen winkeltje in één van de velen (zo goed als verlaten) dorpjes. Ze kijken niet verder dan hun eigen regio. Parijs is, ondanks dat het slechts twee uur rijden is, een stad ver weg waar ze misschien één keer in hun leven zullen komen”.

Een verblijf in La Fermette du Merle laat je kennis maken met de prachtige natuur, de onvoorstelbare rust en het authentieke Franse leven: La Douce France.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Bourgogne

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?