Accomodatie

Authentiek en romantisch…

Landhuis La Dépendance is gerenoveerd in 2017 en combineert authenticiteit en een prachtige moderne decoratie. Inmiddels zijn de tuin en het terras ook helemaal gerenoveerd.

In de buurt van Landhuis La Dépendance zijn alle voorzieningen, zoals goede restaurants, te vinden in Siorac-en-Périgord (5 km). Cultuurliefhebbers kunnen terecht voor een bezoek aan de vele kastelen: Commarque Castle (25km), Castelnaud-la-Chapelle (13km), Milandes (10km), Beynac-et-Cazenac (14km).

Voor de golfliefhebbers: golf Lolivarie (18 holes) bevindt zich onderaan de heuvel op slechts 1 km. Als je wilt gaan kanoën op de rivier de Dordogne dan kan dit in Siorac en Périgord of Cenac et Saint Julien (19km).

Een beetje verder met de auto, maar niet te missen, is IV Lascaux in Montignac (44km), Rocamadour (65km) of de wijngaarden van Bergerac (50km ongeveer) waar je verschillende lokale wijnen kunt proeven.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Aquitaine

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?