Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Even helemaal niets…

Tijdens je verblijf in Natuurhuisje São Pedro do Sul word je wakker met een bizar mooie zonopkomst, je drinkt een kopje koffie op het knusse terras met uitzicht op de vallei en haal je je verse ontbijtje in het restaurant.

Hier leer je pas echt wat slow living precies inhoudt. Je kunt zelf verse kruiden plukken om een maaltijd mee te bereiden maar heb je meer zin in zelfgemaakte houtoven pizza’s dan kan dat ook.

De hangmat van Natuurhuisje São Pedro do Sul hangt voor je klaar en het zwembad wacht geduldig. Dit alles afwisselend met een drankje aan de bar. Hoe heerlijk is dat?

En zoek je toch meer actie dan kun je in de omgeving genieten van de prachtige natuur van centraal Portugal. Er zijn verschillende watervallen in de buurt, je kunt paddleboarden en bijzondere mooie fietstochten maken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Portugal

Provincie

Viseu

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?