Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Luxe en groot…

Dit prachtige Vakantiehuis Landgut Detershagen XL is perfect geschikt om met 3 verschillende families of vriendengroepen samen maar toch apart in een vakantiehuis te verblijven.

Het hart van het huis is de grote keuken, die zeker uitnodigt om samen te koken. Alle 3 de appartementen hebben een volledig uitgeruste kitchenette en een eigen badkamer met een inloopdouche.

In Vakantiehuis Landgut Detershagen XL staan pony’s in de tuin en is er een grote openbare speeltuin naast het terrein. Dit maakt de familievakantie op het terrein helemaal perfect.

De stad Kröpelin ligt 2 km verder op met verschillende winkels, bakker, slagerij, kapper, apotheek en dokter. En de stad Rerik aan het Oostzeestrand of Ostseebad Kühlungsborn liggen op 10 km afstand van het vakantiehuis gelegen met een mooie boulevard, veel cafés en restaurants en een jachthaven.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Duitsland

Provincie

Oostzee

Aantal Personen

11-15, 16 of meer

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?