Ga naar de vorige pagina

Accomodatie

Zoveel te zien…

De wondermooie stad Bordeaux met de langste winkelstraat van Europa, de duinen van Arcachon, de Mont de Marsan waar 3 rivieren samenkomen en de pijnbomen wouden van Les Landes en dan hebben we het nog niet over de vele dorpjes met festivals en de vele markten.

Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan zal je verbazen, want de jarenlange renovatie heeft zijn resultaat opgeleverd. Er is gebruik gemaakt van authentieke materialen en de sfeer en het karakter van het huis zijn goed behouden.

Er is een royaal zwembad met terrassen er omheen maar het mooiste is een overdekt terras van wel 60m2, met BBQ, tuinmeubels en luie ligstoelen.

Je zult je hier geen moment vervelen in Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan maar ga ook eens lekker wandelen of fietsen of geniet van de prachtige rustieke omgeving en laat het op je neerkomen. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Aquitaine

Aantal Personen

6-10, 11-15

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?