Accommodatie

On top of the world…

Vakantievilla Seaview is een luxe, moderne, met smaakvolle design meubels, ingerichte villa. Deze vakantievilla heeft door de grote raampartijen een fraaie lichtinval. Binnen is het door de airco altijd aangenaam koel.

Vakantievilla Seaview ligt hoog in de heuvels, omringd door meerdere luxe villa’s. Het prachtige vakantiehuis ligt op 5 minuten van de badplaats Porticcio en het kilometerslange zandstrand Plage d’Agosta.

De badplaats Porticcio is vrij nieuw en heeft veel watersportmogelijkheden. Vanuit Porticcio pakt u het pontje naar de keizerlijke en mooie hoofdstad Ajaccio. Een mooie stad met kleurrijke gevels, palmbomen en de stad waar Napoléon (de kleine Corsicaan) nog steeds aanwezig is (standbeeld, gedenkteken, geboortehuis, etc).

Ga vroeg in de ochtend want dan schijnt de zon nog heerlijk op de terrassen. Op de markt haalt u dan gelijk wat regionale lekkernijen voor het diner. In het achterland liggen de twee schattige bergdorpjes Grosseto en Prugna.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Corsica

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?