Accommodatie

Luxe en kindvriendelijk….

Vakantiewoning Erfgoedpark de Hoop 4-10 heeft aan de voorzijde van de vakantiewoning een ruim terras (veranda) met comfortabel buitenmeubilair. Je kijkt uit over de kinderspeeltuin, zodat jij ontspannen kunt genieten van een drankje terwijl de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin.

Aan de achterzijde van de accommodatie vind je een riante, omheinde achtertuin voorzien van een robuuste buitenkeuken met Bastard barbecue.

De Bastard is op veel manieren te gebruiken; als slowcooker, als steenoven om pizza’s in te bakken, je kunt er vlees en vis in roken én natuurlijk een lekker stuk vlees op grillen, zoals op een gewone BBQ.

Vakantiewoning Erfgoedpark de Hoop 4-10 is ideaal voor een gezellig weekend weg met familie of vrienden. Een heerlijk vakantiehuis in een prachtige omgeving.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?