Accommodatie

Maak je dromen waar…

Vanuit de VALO Ice Cube Villa kijk je over de boomtoppen van het grootste nationale park van Finland. Door de enorme raampartijen in de villa heb je zowel in de zomer als in de winter het gevoel dat je midden in de natuur zit.

De luxe villa heeft een slaapkamer met een verwarmd glazen venster, waar je al liggend in je bed het Noorderlicht kunt zien. Je hoeft er niet voor naar buiten, gewoon vanuit je eigen vakantiehuis, hoe fantastisch is dat?

Tijdens je verblijf in de winter in de VALO Ice Cube Villa zijn er voldoende activiteiten te doen. Je kunt skiën, langlaufen, een onvergetelijke huskytocht maken of een rit op een sneeuwscooter.

Ook de zomer in Lapland is bijzonder; prachtige wandelingen maken, mountainbiken of zwemmen in de fantastische meren. En de middernachtzon gaat in de zomer niet onder waardoor de zon de hele dag schijnt. Allemaal zo ontzettend bijzonder!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Let op: Dutchen is touroperator voor de VALO Ice Cube Villas. Wanneer je een Ice Cube villa boekt, ontvang je de reserveringsbevestiging vanuit Valo Finland.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Finland

Provincie

Lapland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?