Accommodatie

Wellness & golf…

Villa Albatros is gelegen op het kleinschalige vakantiepark Bergvliet Villa’s in de Oosterhoutse bossen. Naast de prachtige en duurzaam gebouwde villa’s vind je op dit landgoed een uitgebreid wellness-complex van 4000 m2.

Hoe heerlijk is het als de een gaat genieten in de verschillende sauna’s of baantjes gaat trekken in de zwembaden en de ander de natuur in trekt wat je meteen vanuit het park kunt bereiken.

De Bossen, heidevelden, zandvlaktes, vennen en akkerlandjes wisselen elkaar hier af. Of ga het Nationaal Park de Biesbosch of de Loonse en Drunense Duinen verkennen. Dit is zo’n bijzonder stukje Brabant, dat mag je niet missen.

Houd je toch van wat meer actief zijn tijdens je verblijf in Villa Albatros? Dan kun je je helemaal uitleven op de 18-holes golfbaan. Speciaal voor de liefhebbers!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Brabant

Aantal Personen

6-10, 11-15

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?