Accommodatie

Midden in de duinen…

Villa Duindroom is een gezellige villa met een riet gedekt dak. Dit prachtige vakantiehuis heeft een ruime zithoek met een gezellige openhaard en een open keuken, die van alle gemakken en comfort is voorzien.

Dit is zo’n keuken waar je gezamenlijk een heerlijke maaltijd kunt bereiden om vervolgens met zijn allen aan de lange eettafel te dineren.

Vanuit Villa Duindroom heb je een fantastisch uitzicht en met het geluid van de zee op de achtergrond kun je helemaal tot rust komen. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en op avontuur uit gaan in deze unieke omgeving.

Terschelling is dan ook niet voor niets een schitterend eiland met bos, duinen en water. Je kunt hier kilometers lang fietsen, de leuke dorpen bezoeken en genieten van zee en strand.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Friesland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?