Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Veel luxe in de natuur….

Als je in Villa Zeegser Duinen 48 Jacuzzi & Sunshower naar buiten loopt dan bereik je de zeer ruime, zonnige tuin op het zuiden met uitzicht over natuurgebied de Drentsche AA. In deze luxe vakantievilla staat het buitenleven centraal.

Tijdens je verblijf in dit heerlijke vakantiehuis zal het je aan niets ontbreken. Ook bij mindere dagen kun je toch nog buiten zitten onder de royale overstek en bij mooie, warme dagen kun je gebruik maken van de airconditioning in de villa.

De omgeving van Villa Zeegser Duinen 48 Jacuzzi & Sunshower is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons. Maar een uitstap naar bijvoorbeeld Groningen of Assen is prima te doen.

En dan bij terugkomst in dit luxe vakantiehuis kun je heerlijk de barbecue aansteken in je buitenkeuken, hoe heerlijk is dat?!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Drenthe

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?