Accommodatie

In een prachtige omgeving…

Tijdens een verblijf in de Woodland Lodge 6 is er zoveel keuze voor leuke uitjes en de omgeving te ontdekken. Om te beginnen is het de meest unieke omgeving om te wandelen en te fietsen.

Ook een bezoek aan het subtropische zwembad in Gulpen of een daguitstap naar het gezellige Maastricht is de moeite waard. Op een steenworp afstand ligt het drielandenpunt in Vaals. En van daaruit is een uitstapje naar Duitsland ook zeker de moeite waard.

Voor de shoppers onder ons is Maasmechelen Village vanuit de Woodland Lodge 6 in 45 minuten te bereiken. Of gewoon slenteren door het pittoreske Valkenburg aan de Geul en daar de grotten bezoeken.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zuid-Limburg is zo veelzijdig. Je hoeft je hier geen moment te vervelen. En wil je je toch vervelen dan is alleen maar genieten van de prachtige uitzichten ook heerlijk.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Limburg

Aantal Personen

3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?