Een luxe vakantie in de Provence in een prachtig vakantiehuis

Frankrijk is een land dat veel te bieden heeft: lokale markten verkennen, genieten van de Franse keuken of de natuur ingaan. Ontdek in deze blog waarom een vakantie in de Provence in een luxe vakantiehuis een onvergetelijke ervaring is. Lees verder en laat je inspireren voor je volgende droomvakantie in Frankrijk.

Kom helemaal tot rust in de Franse natuur

De Provence staat bekend om haar mooie landschappen en rustgevende sfeer. Onze vakantiehuizen in de Provence bieden de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de ongerepte natuur en frisse buitenlucht. Verblijf in een luxe vakantiehuis in de Provence en laat de stress van het dagelijkse leven thuis! Je kan wandelen door verschillende lavendelvelden of fietsen door pittoreske Franse dorpjes.

Heerlijk op vakantie aan de Côte d’Azur

De Côte d’Azur, ook wel bekend als de Franse Rivièra, is de perfecte bestemming voor een luxe vakantie. Onze vakantiehuizen aan de Côte d’Azur combineren comfort en stijl, waardoor je je direct thuis voelt. We bieden vakantievilla’s aan met een zwembad of luxe huisjes gelegen dicht bij charmante Franse dorpjes. Ga op ontdekking op onze website!

Bekijk ons aanbod luxe vakantiehuizen in de Provence

Ben je klaar voor een onvergetelijke vakantie in een van de mooiste regio’s van Frankrijk? Bekijk ons aanbod luxe vakantiehuizen in de Provence en vind de perfecte accommodatie voor jouw weekje weg. Boek vandaag nog jouw vakantie bij Villapparte!

1. Villa La Roque

Een stijlvolle villa in een rustige omgeving: iets voor jou? Deze prachtige vakantiewoning is geschikt voor 8 personen en beschikt over een groot privé zwembad, een heerlijk terras en een mooie, Franse inrichting. Bezoek de pittoreske dorpjes in de buurt of plan een sportieve activiteit en beklim de Mont-Ventoux! Avignon is lekker dicht in de buurt. Genoeg te doen dus! Na een dagje weg, kom je heerlijk tot rust in je eigen luxe villa La Roque.

2. Vakantiehuis Les Issambres 1775

Klaar voor heerlijke luxe? Dan is vakantiehuis Les Issambres 1775 echt iets voor jou. Het is geschikt voor 6 personen. Deze prachtige villa beschikt over een privé zwembad van 12 x 6 meter. Met een luxe inrichting en stijlvolle architectuur straalt het een sfeer van luxe uit. Zowel binnen als buiten is het een genot om hier te verblijven! Op ongeveer 20 km rijden ben je in het mooie Saint-Tropez.

3. Villa Saint Véran

Echt de moeite waard, deze vakantiewoning. Een mooie villa, stijlvol ingericht met een privé zwembad, sauna en ruim terras. Heerlijk! Ontdek de verschillende fiets- en wandelroutes, historische dorpjes of culturele steden zoals Avignon en Orange. Ben je al aan het inpakken?

4. Vakantiehuis Les Issambres 1787

Vakantiehuis Les Issambres 1787 is een heerlijk verblijf met een Pétanque baan, prachtige tuin, groot overloopzwembad en barbecue op het terras. Gelegen in Les Issambres, ongeveer 12 km ten zuiden van Fréjus en 20 km ten noorden van Saint Tropez. Hier kom je pas écht tot rust.

5. Vakantiehuis Roquefort
les Pins 406

Een rustige vakantie met het gezin in Frankrijk: dan moet je hier zijn! Het is een luxe villa met zwembad waar je volledig tot rust komt. Het ligt dicht bij een pittoresk Frans dorpje waar je boodschappen kunt doen, een terrasje kan meepikken en diverse winkels ontdekt!

6. Vakantiehuis Plan de la Tour 1498

Je wordt hier meteen verwelkomd door het grote verwarmde zwembad! De romantische villa biedt volledige privacy op een groot terrein van 7400m² met een mooi gazon aan de achterkant. Deze vakantievilla is een genot om in te verblijven, met een prachtige omgeving die het ontdekken waard is.

7. Maison de Maître Des-Sens

Maison de Maître Des-Sens in Nyons biedt 3 vakantieappartementen en een gastenkamer voor maximaal 2 personen in een karakteristiek herenhuis. Het pand beschikt over een stadstuin en een zwembad, en ligt aan de oever van de rivier de l’Eygues, onder de brug Le Pont Roman. Geniet van deze unieke ligging en ontdek de charme van Nyons en haar omgeving.

8. Chambres d’hôtes              Villa Cédria

Chambres d’hôtes Villa Cédria is een luxe B&B in La Colle sur Loup, nabij St. Paul-de-Vence en Nice. Hier word je hartelijk ontvangen in een van de drie elegante gastenkamers. De villa, rustig gelegen, biedt een mooi uitzicht over de vallei en het dorp. Kom tot rust bij het zwembad en ontdek de prachtige omgeving!

9. Villa Mer du Mer

Maak kennis met Villa Mer du Mer: een luxueuze en tegelijkertijd bijzonder sfeervol ingerichte vakantievilla. Gelegen op een terrein van maar liefst 1600 m² biedt deze villa ruime terrassen waarop je heerlijk kunt vertoeven. Bij het verwarmde zoutwaterzwembad vind je comfortabele ligbedden, een bubbelbad en een sauna voor extra ontspanning.

10. Vakantievilla Mas d’Alex

Vakantievilla Mas d’Alex is een luxe vakantiehuis voor 10 personen, gelegen op slechts 2 km van Saint Remy de Provence in Zuid-Frankrijk. Geniet van rust en luxe in een omgeving met veel te beleven. De villa beschikt over een enorme tuin, een groot zwembad en lavendelvelden. Genieten dus!

11. Vakantiehuis Plan de la Tour 1101

Vakantiehuis Plan de la Tour 1101 is een luxe villa in Plan de la Tour, geschikt voor max. 8 personen, voorzien van airconditioning en een zwembad. De luxe villa bevindt zich op een privéterrein van ongeveer een hectare, omgeven door natuurlijke schoonheid. Het vakantiehuis is gelegen op 2 tot 3 kilometer van het dorpje Plan de la Tour en slechts 11 kilometer van de kust. Klaar voor een ontspannen vakantie?

12. Chambres d’hôtes
Les Oliviers du Taulisson

Bij deze Chambres d’hôtes ervaar je het echte Provençaalse country living gevoel. Je geniet er van natuur, lokaal eten en drinken, rust en persoonlijke aandacht. Verken de tuin, olijvengaard en bossen, ontspan bij het zwembad of proef Beaumont wijnen op de terrassen. Ontdek de pure Provençaalse keuken met eigen olijfolie aan de tables d’hôtes. Puur genieten dus!

De mooiste steden in de Provence

De Provence heeft enkele van de mooiste steden van Frankrijk, elk met hun eigen unieke charme. Ontdek het historische Avignon, bekend om het indrukwekkende Palais des Papes en de iconische Pont d’Avignon. Echt een bezoekje waard! Ga op ontdekking in de smalle straatjes van Aix-en-Provence: de stad van fonteinen en markten, waar je kunt genieten van lokale Franse delicatessen en mooie kunst. Ook het gezellige Marseille, een levendige havenstad, zou op je to-do lijstje moeten staan!

Luxe vakantiehuis in de Provence huren

Kies vandaag nog jouw ideale vakantiehuis in de Provence en beleef een vakantie vol luxe, comfort en authenticiteit met een vakantievilla in Frankrijk van Villapparte!

delen op jouw socials