Accommodatie

Ver weg en toch dicht bij…..

Vakantiehuis Buitenlust is een ideaal thuis om Zuid-Limburg te ontdekken. Het heuvellandschap, het bourgondische leven, kastelen en zelfs wijngaarden; in Zuid Limburg krijg je het gevoel in Frankrijk te zijn beland.

Liefhebbers van wandelen, fietsen, natuur, cultuur, historie, brocante en ‘la bonne vie’ vinden hier alles wat ze zoeken. Lekker dichtbij, in eigen land.

Vakantiehuis Buitenlust is een bijzonder vakantiehuis: het is een 100-jaar oud Rijksmonument, gebouwd in Jugendstil. Karakter en leefbaarheid gaan hand in hand. Mét chique badkamer en gloednieuwe keuken en héél veel te spelen voor kinderen.

Naast dat Zuid-Limburg een prachtige omgeving is om te fietsen en te wandelen mag een wandeling door de wijngaarden en Wijnproeverij St. Martinus niet ontbreken. Ook een bezoek aan de Gulpener bierbrouwerij of Kasteeltuin Slot Schaesberg in Kerkrade is zeker de moeite waard.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook Vakantiehuis Randmaere in Flevoland, Vakantiehuis de Bosbries in Drenthe en Vakantiehuis Ziltvloed in Zeeland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Limburg

Aantal Personen

2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?