Accommodatie

Vlakbij de Zeeuwse stranden…..

Vakantiehuis Ziltvloed kijkt uit op het oude dorpspleintje van Waterlandkerkje, middenin de weidse polder van Zeeuws-Vlaanderen. Vlakbij vind je mooie Zeeuwse stranden op 15 km afstand.

Ontdek het bourgondische Zeeuws-Vlaanderen met leuke stadjes en veel historie, vanuit een rustige thuisbasis met veel ruimte en privacy. Heerlijk met z’n tweetjes, of neem de hele familie mee.

“Onder de Pannen” is de slaapzolder in het bijgebouw van Vakantiehuis Ziltvloed met een privé badkamer. Een sfeervolle slaapkamer in wit-en grijstinten van 30m2, wie wil dat nu niet?

“Onder de Pannen” biedt volop rust en privacy (eigen slaapetage) en heerlijke Eastborn boxsprings. Ideaal voor een drie generatie vakantie, verblijf met vrienden of als je logés wilt ontvangen.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook Vakantiehuis de Bosbries in Drenthe, Vakantiehuis Buitenlust in Limburg en Vakantiehuis Randmaere in Flevoland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?