Accommodatie

Hotel Chique…..

Vakantiehuis Randmaere is een heerlijk vakantiehuis gelegen tussen de Hanzesteden Harderwijk en Elburg. Vervelen in deze omgeving is echt onmogelijk.

Zo ligt Attractiepark Walibi Holland op korte afstand, kun je met het fietspontje naar de overkant, zijn de steden Elburg en Harderwijk absoluut de moeite waard om te bezoeken en kunnen de shoppers zich helemaal uitleven in Bataviastad.

Ook de sportievelingen hoeven zich geen moment te vervelen; je kunt gaan suppen, zeilen, windsurfen en waterskiën. Ook zijn er diverse wandel- en fietsroutes te vinden in de omgeving.

Vakantiehuis Randmaere is een bijzonder vakantiehuis; hotel chique met een luxe keuken, luxe badkamer en héél veel te spelen voor de kinderen.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook Vakantiehuis Buitenlust in Zuid-Limburg,  Vakantiehuis de Bosbries in Drenthe en Vakantiehuis Ziltvloed in Zeeland.

Voor een filmpje van Vakantiehuis Randmaere → klik hier!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Flevoland

Aantal Personen

2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?