12 oktober 2023

Vakantie in Zeeland? Dit zijn de 12 beste accommodaties!

leestijd: 9 minuten

Voor een heerlijke vakantie aan zee moet je in Zeeland zijn. De langgerekte kustlijn met zijn lange stranden maken het een van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Je hoeft je hier echt nooit te vervelen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Zeeland.

Uiteraard het uitwaaien op het strand waarna je vervolgens heerlijk kunt relaxen en genieten van een drankje of hapje in een van de vele strandtenten. Maar je kunt er nog veel meer: wat dacht je van kitesurfen, (golf)surfen, waterskiën, suppen, wake-boarden, suppen, kajakken en kanoën.

Gelukkig is de provincie Zeeland ook voor de rustzoekers uitermate geschikt voor een vakantie. Kilometerslange wandelpaden en fietsroutes om te beginnen maar ook kun je met een bootje op het Grevelingenmeer of het Veerse Meer. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ik heb mijn 10 favoriete luxe vakantiehuizen voor een vakantie in Zeeland voor je op een rijtje gezet (in willekeurige volgorde):

1. Natuurhuisje  Philippine

Dit duurzame & geheel zelfvoorzienende Tiny House is voor 4 personen en ligt op een idyllisch plekje in Zeeuws-Vlaanderen, midden in de polder pal tegenover een dijk. Het is omringd door velden, een voedselbos en sprookjesachtige zonsondergangen. Het lijkt net alsof je alleen op de wereld bent. Ook super leuk met kinderen!

2. Vakantiehuis Ziltvloed

Dit is een luxe vakantiehuis voor 2-6 personen en geheel in cottage sfeer ingericht. Dit unieke vakantiehuis ligt in Zeeuws Vlaanderen op 15 km van de kust gelegen. Licht en ruim, met een mix van brocante vondsten en eigentijds. Vooral persoonlijk, karakteristiek, sfeervol en zeer kindvriendelijk. Hier heb je echt het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn. Vakantiehuis Ziltvloed is een van de prachtige vakantiehuizen van Coonhuisjes.

3. Vakantievilla Zandbank 25

Deze prachtige vakantievilla is voor 6 personen en ligt op park De Groote Duynen in Zeeland op loopafstand (slechts 500 meter) van het strand de Banjaard en het Veerse Meer. Dit luxe vakantiehuis grenst aan een waterpartij en wordt omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel. Vakantievilla Zandbank 25 is een van de luxe vakantiehuizen van Z’AND Villa’s.

4. Villa Oesterdam Deluxe 8

Dit is een luxe en sfeervol vakantiehuis voor 8 personen en is gelegen in het Nationaal Park de Oosterschelde in Zeeland (Tholen). Door de grote raampartijen én de ruime tuin met veranda voelt de villa ruimtelijk aan. Op voorkeur kun je er ook aan het water boeken, met huisdier of er zelfs een  trampoline bij boeken. Hoe leuk is dat? Het Oesterdam Resort heeft nog meer luxe en sfeervolle vakantievilla’s te huur, kijk snel verder op Oesterdam Resort. 

5. Villa Polderduin

Deze unieke verbouwde boerenschuur is voor 14 personen en ligt midden in de natuur én vlakbij zee. Dit prachtige vakantiehuis ligt aan de rand van het dorpje Zuidzande en is geschikt voor jong en oud. De historie van het huis en de moderne, luxe inrichting maken het huis zeer sfeervol en comfortabel. Dit luxe vakantiehuis is uitermate geschikt voor een familie- of vriendenweekend.

6. Watervilla Byron 6

Dit is een prachtige, luxe villa voor 6 personen, direct aan het water gelegen. Juist die ligging aan het water maar ook de vele bomen, planten, de romantische Engelse stijl maken Roompot Domein Het Camperveer tot een bijzondere en rustgevende plek voor je vakantie. Vanaf de rand van het Veerse Meer heb je prachtig uitzicht op het historische stadje Veere, wat je zeker ook moet bezoeken.

7. Het Zeeuws Duinhuis

Dit unieke en luxe vakantiehuis is voor 5 personen en ligt in dit doodlopend straatje in de kom van het Killetje op loopafstand van het strand. Hier word je wakker in luxe, op een uniek plekje in Zeeland, met de geluiden van de zee, de zeemeeuwen en de waterdunen. Dit unieke plekje is met heel veel zorg en passie gerenoveerd en het resultaat mag er zeker zijn.

8. Beach House Vlissingen

Het slapen op het strand is én blijft een unieke ervaring, vooral in dit prachtige strandhuis. Het is voor 5 personen en ligt aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand bij Vlissingen. Vanuit je Beach House heb je een fantastisch uitzicht over de zee. Zo mooi! ♥

9. Duinlodge 6 Vlissingen

Deze luxe vakantiewoning is voor 6 personen en ligt aan de bosrand, dicht bij hetzelfde strand als Beach House Vlissingen. Deze luxe duinlodge ligt op het kleinschalige vakantiepark Noordzee Resort Vlissingen, aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen. Op de grens tussen de stad met zijn vertier en het strand voor de rust, hoe mooi wil je het hebben?

10. Landhuis ‘t Blauwtje

En dan op 1km van Vrouwenpolder ligt een prachtig vakantiehuis in een voormalige Zeeuwse schuur. Deze is geschikt voor 7 personen en heeft een eigen bijzonder Zeeuws karakter en is ook nog eens zeer smaakvol ingericht.

11. Bosvilla Vrouwenpolder

Dit luxe vakantiehuis is voor 4 personen en heeft een prachtig vrij uitzicht over de weilanden en een eigen bos in Vrouwenpolder. Door de vele ramen voel je je al snel één met de natuur. Vrouwenpolder ligt pal aan de kust met brede zandstranden.

12. Vakantiehuis Groeneweg

Dit romantische en luxe vakantiehuis is voor 6 personen en ligt direct aan de inlagen van Nationaalpark Oosterschelde met een strandje aan de Oosterschelde. Het gezellige vakantiehuis biedt een panoramisch uitzicht over de Noord-Bevelandse polder, dat in elk jaargetijde prachtig is om van te genieten.

Veel plezier met je zoektocht! ♥

delen op jouw socials